Category

Интервюта

Интервютата са ми страст. Историите, разказвани от някой са комбинация от друга гледна точка, прикрепена към куп емоции, които можеш да видиш докато човекът ти разказва.

Ключовото тук е да можеш да слушаш. Моята супер сила, че освен да слушам съпреживявам емоциите, които разказващият ми разкрива. Обичам да правя интервюта, особено с хора, които са с оставили притесненията за това какво ще кажат хората…

Обичам и историите на по-възрастните хора. Те имат да кажат толкова много, само да има кой да ги чуе. Историята на по-възрастен човек е като машина на времето. А и те са толкова истински, когато разказват. Чувствата им прозират под леките вълни в гласа.

Интервюта Моменти Начало

Няколко неща, които искам да направя/изживея

Не знам дали на Феликс Баумгартнер му е било мечта да скочи от върха на стратосферата, но когато момента да го направи през 2012г. дойде, аз бях пред лаптопа – безумно развълнувана и доста изплашена….

Continue reading
Интервюта Начало

Digital Nottich – Електронна музика на 100 писти

Digital Nottich –   Как електронна музика преобразява дъбстепа в етностеп Намерих парче на Digital Nottich съвсем случайно в YouTube. Адски ми хареса първото и второто и третото, абе май няма нещо, правено от него, което не ми…

Continue reading
Close