Есенният базар на изкуствата, организаран в Парк хотел Москва надхвърли очакванията ми. Открих няколко нови бранда, които, мисля че ще ми станат любими.

Явно обичам базари…какво говоря – обожавам ги. Понякога обаче се случа, като обикалям да виждам едни и същи стоки сезон след сезон…, което бързо ме отказва.

Днес обаче имах път към Парк хотел Москва (12 октомври) и в рамките на 25 мин обиколка из базара намерих няколко съкровища, които искам да споделя с вас.

Artily – ръчна изработка

Дървените съдове винаги привличат внимание. Излъчват уют и желание да напълниш тези купи с нещо вкусно. Съдовете на Георги бяха наистина изящни и си личеше майсторлъка…и в дървените купи и в ръцете на човека. Artily ми е любимото откритие от базара.

СРЕЗ

Трябва да призная, че съм виждала СРЕЗ и преди, но май не беше узряло времето за тях. Сега, когато съм на вълна писане, красивите им тефтери са просто произведение на изкуството. Страхотна идея и изпълнение.

Kristy’s Jewelry

В морето от бижута много рядко попадам на някой, който ме грабва. Не защото не са хубави, а просто всеки си има стил, пък и периоди. Преди купувах безброй бижута, които в послествие въобще не сложих, а това е жалко, особено като знаеш, че някой е положил толкова труд при изработката. С Кристи явно сме на една вълна. Много харесах нещата, които беше изложила. Фини, нежни и една щипка дръзки.

IdeaArt

Казах ли ви че обичам дърво?  Страхотни неща имат Идея Арт. Като ги комбинирам с купите на Artily мога да си обзаведа една планинска хижа и да си живея така още 100 години.

Остана един бранд, който не мога да открия и много ме яд. От тях си купих фантастична кожена гривна, в която съм влюбена.

Сигурна съм, че ще си се познаят 🙂

ПС: Ако сте любители на занаятите и изкуството имате възможност да посетите автентична грънчарска работилница, само на 30 мин от София. Виж още ТУК.

error