В първият ми влог се срещнах с човек, който е сбъднал мечтата си. Как ли? Вложил е време и труд, за да бъде това, което иска и за да прави това което обича – да прави калиграфия.

Calligraphy mastersРадвам се, че успях да направя първият си влог с човек, който за мен самата е истински пример. Той се занимава с калиграфия от няколко години, но говори за това, като че ли току що е открил злато в двора си. Изградил е най-голямата общност за калиграфия. Екипът му включва хора от различни континенти и всеки си има свой стил.

Три са основните стъпки, за да сбъднеш мечтите си:

Стъпка 1: Вложи труд. После вложи МНОГО труд и после още толкова по десет. Това е факт и заключение. Не можеш да очакваш нещо да те удари по главата и воала – готово.

Стъпка 2: Зареди се с търпение. Хубавите неща стават бавно и макар това клише да ме боде в очите, защото съм нетърпелива се научих да чакам. Не можеш да станеш майстор калиграф за един ден. Не можеш да станеш добър лекар за един ден. Не можеш да станеш добър градинар за един ден. Не можеш….схванахте мисълта ми.

Стъпка 3: Наслаждавай се на процеса. Пътят всъщност е най-важен.

Като финал искам да споделя, че ме беше яко шубе да публикувам първото видео. Намерих милион неща, които не ми харесваха и нямаше как да оправя, но историята на Милен е вдъхновяваща и точно такива послания искам да има във влога ми.

Надявам се да ви хареса. Ако е така оставете мнението си в коментарите, то е важно за мен и искам да знам какво мислите. АБОНИРАЙТЕ се, за да виждате бъдещите ми проекти.

Ето го и видеото. Enjoy.

Намерете, Харесайте, Абонирайте се за Calligraphy Masters в YouTube / Instagram / FacebookAnchor