fbpx

Category

Ежедневие

Ежедневието, което прави живота скучен и интересен. Всичко, което може да ни се случи, докато чакаме нещо по-интересно…

Ежедневието е постоянната среда, която обитаваме. За някои хора то е разнообразно, за други рутината е превзела по-голямата част от живота. В ежедневието обаче се случва живота. Това си е нашата реалност, в която съществуваме. Струва си да се заглеждаме от време на време в случващото се около нас и да реагираме, коментираме, а понякога и да действаме.

В нашата българска реалност имаме достатъчно за поправяне след безумното управление на онази ми ти партия и тази преди нея, оставяйки приблеми, които ще се нищят и поправят десетилетия. Това ще е част от ежедневието ни. За да ги идентифицираме и разрешим по най-добрия начин понякога е нужно да обединим мнения и усилия.

Дискусиите са важен фактор за разрешаването на проблемите, особено в общество, което изпитва остра нужда от ред, справедливост, баланс. Когато в еженевието на обществото има дисбаланс породен от волности във властта или отделни хора това поражда вълна от дискусии. Гражданското общество е важен фактор при разрешаването на по-сериозните проблеми, които разтърсват ежедневието ни и именно то трябва да е решаващо при разрешаването им.

В „Ежедневие“ ще се разглеждат всички теми, които са важни за мен.

 

 

Close